Da li za nas žene dolaze u obzir i muški satovi?


Danas se svašta nosi i trend je zapravo stvoriti neki svoj stil, izvan dominantnog vala mode koji se zbiva u tvom gradu. Jeste li ikad razmišljali da bi i muški satovi mogli poslužiti toj svrsi?

Ipak ljudi gledaju jedni druge i uspoređuju se. Koliko god mi željeli biti posebni ipak stalno se mjerkamo s drugima. Ne volimo kad nas imitiraju, to odmah primijetimo, ali ipak volimo škicnuti oko nas kako se drugi nose, koje boje stavljaju na sebe, koje modele ili čega su se već sjetili novoga. 

Danas je već sve viđeno, nema sad tu nekih novotarija, već uvijek se vraća ili neka davna moda ili se ista stvar kombinira na novi način. Tu dolaze u obzir muški satovi.

To je kao s trapericama danas. Nazivaju ih mamin kroj, odnosno tip hlača koji se doslovce nosi o kad su naše majke bile mlade. A sada te iste hlače, visokog struka nosimo i mi, ali s podvrgnutim nogavicama i eto novog trenda! Takva je priča i s modnim dodacima kao što je sat. 

Žene biraju ženske stvari, narukvice, prstenje, sitne lančiće, sjajnu bižuteriju i tako i sitne, nježne ženske satove. A zamislite sad kakva bi to nova moda bila kad bi ženska izabrala nešto sasvim drugo i uzela u obzir da i muški satovi mogu biti nova moda.

Odlična ideja za napraviti modni iskorak jesu muški satovi. Ne moraju biti glomazni muški satovi. Dovoljno je izazovno da se lijepo središ, ušminkaš i ukrasiš takvim jednim detaljem. Svi bi te gledali i odjednom bi muški satovi postali novi modni hit među ženama koje vole biti zamijećene po odvažnom stilu. 

Naizgled nježan, slabi spol ima nešto tako moćno i snažno na ruci. Tko bi se uopće dosjetio tako snažnog alata kao što su muški satovi. 

Definitivno bi se momci okretali za takvom ženskom jer nešto bi ih podsvjesno kopkalo i sigurno bi se zapitali ma što ona tamo skriva i što si misli da muški satovi mogu donijeti?

Upravo takvu priliku i čekate i eto finog uleta i početka razgovora s novim prijateljem, sutra dečkom. A za sve su krivi muški satovi. Moda i ljubav ipak idu zajedno.


Odgovori